Oldal kiválasztása

1. rész: Az Új Kezdet (Könyv)

3.990Ft

Ez a termék előrendelhető:

Várható szállítás: 2024. 06.30.

Könyv + Ebook és Hangoskönyv

Anna, aki egy életmegváltoztató wellnesz táborban talál új erőre, és Bea, aki a házasságának válságát próbálja megoldani a közös sport segítségével, mindketten a változás és a fejlődés útjára lépnek.

Megismerheted milyen táplálékkiegészítőkre van szüksége egy nőnek 40 év felett, hogyan kezelheted a stresszt a testmozgás által és hogyan erősítheted meg önmagadat.

Vásárlóink gyakran ezzel együtt veszik meg

Csak ezen az oldalon:

Total Price: 3.990Ft
Kategória:

Leírás

Könyv + Ebook + Hangoskönyv

A hétköznapi élet szürkeségéből bontakozik ki az öt barátnő, Anna, Bea, Csilla, Dóra és Éva, különböző háttérrel és élethelyzettel, de egy közös céllal: jobbá tenni önmagukat, és megosztani ezt a tudást másokkal.

Ez a könyv, Anna és Bea mélyreható történetét meséli el, Anna, aki egy életmegváltoztató wellnesz táborban talál új erőre, és Bea, aki a házasságának válságát próbálja megoldani a közös sport segítségével, mindketten a változás és a fejlődés útjára lépnek.

A könyv lapjain megismerheted milyen táplálékkiegészítőkre van szüksége egy nőnek 40 év felett, hogyan kezelheted a stresszt a testmozgás által és hogyan erősítheted meg önmagadat.

Az “Új kezdet” nem csak egy történet a kihívásokról és a megújulásról, hanem egy motiváló útmutató is, amely bemutatja, hogyan küzdhetünk meg hasonló problémákkal, mint a főszereplők.

Az öt barátnő története inspiráló példája annak, hogyan lehet sikeresen navigálni az élet nehézségein keresztül, támogatást és szeretetet nyújtva.

Kövesd az öt nő útját, ahogy újra felfedezik önmagukat, tanulnak az egészséges táplálkozásról, a testmozgás fontosságáról, és megtanulják kezelni a párkapcsolati problémákat.

“Az új kezdet” egy valódi inspirációforrás, amely arra ösztönöz, hogy te magad is változtass az életeden, felfedezd a rejtett lehetőségeket és teljes potenciálodat.